Adviezen

Online personal shopping

Wil jij een online op maat gemaakt kledingadvies?

Probeer dan eens mijn online personal shopping. Hierbij ontvang jij een online, persoonlijk stijlboard met minimaal 10 verschillende combinaties van kleding die specifiek past bij jouw kleur, stijl, wensen en budget.

Wil jij iets voor een speciale gelegenheid of zoek je iets specifieks maar heb je geen tijd, zin om zelf te zoeken? Of wil je gewoon verrast worden door mijn keuze speciaal voor jou?

Hoe ga ik te werk

Na een telefonische of online intake maak ik een persoonlijk stijlboard bestaande uit minimaal 10 verschillende setjes en losse onderdelen waarbij alle items online speciaal voor jou bij elkaar zijn gezocht op basis van jouw wensen en budget. Het verplicht je verder tot niets en ik ontvang geen provisie van de gebruikte kledingmerken/(online)winkels.
Let me Update Your Closet all year round