Adviezen

Stijladvies

Een stijladvies voor een betere uitstraling

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur voor een manier van kleden. Dit is vaak een aangeleerde voorkeur voor bepaalde modellen en kleuren. Maar matcht dit nog steeds met wie jij bent en vooral wat je wil uitstralen?

Wil je weten wat jou het beste staat? En hoe jij je uitstraling kunt versterken of veranderen? Kies dan voor mijn stijladvies. Bij een stijladvies kijken wij samen naar wie jij bent, wat je staat en vooral wat je wilt uitstralen. Ongeacht of je lang, klein, dik of dun bent, het gaat om het maken van de juiste keuzes! Wat wil je benadrukken en wat kunnen we eventueel verbloemen?

Tijdens het stijladvies bespreken we wat voor jou de beste stoffen, dessins, kapsels en accessoires zijn. Aan de hand van een figuuranalyse kijken we welke modellen het beste bij je passen, welke (kleur)combinaties en stoffen je het beste staan en bij welke gelegenheid. Na een intake kunnen we in 1 of 2 afspraken aan de slag. Afhankelijk van jouw wensen zal een stijladvies ongeveer 2 a 3 uur duren. Onderdeel van mijn stijladvies is een door mij op maat gemaakt Pinterest Moodboard met voor jou geselecteerde kleding(combinaties)! Uiteraard kijken we ook naar door jou meegebrachte kleding en hoe wij deze beter kunnen combineren. Je kunt ook een kleur- en stijladvies combineren. Een kleuradvies duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kan ook bij jou thuis of op locatie.
Let me Colour Your Closet